HTML

Tanulj tinó!

Miről szóljon? Talán arról, hogyan látja egy tanár a körülötte rohanó világ dolgait.

Friss topikok

  • caeiro: Nem, ilyen pofátlan zsarolás után nem volt más választásom, mint visszatérni szeretett állambácsi ... (2011.04.10. 14:33) fogyóban...

2008.11.02. 22:41 caeiro

and the winner is...Hamilton

Sajnos, pedig már úgy nézett ki, megint elbarmolja a lehetőségét annak, hogy világbajnok legyen, ahogy tavaly is tette. Nem rajta múlott, a bajnoki cím megszerzése! Hálás köszönetet rebeghet Timo Glocknak (és viharnak), hogy az utolsó körben visszalassult, és megelőzhette. Egy kis ideig Massa családja és  a Ferrari is azt hitte, övék a cím, majd szóltak nekik, hogy bocsi, de mégis Lewis nyert. Ennél nagyobb pofont az élettől nem sűrűn lehet kapni. Ez van, Massa úgy látszik egy örök vesztes. Jól viselte a vereséget, más teljesen összeomlott volna -ettől valahogy szimpatikus lett. Kimivel most már igazi páros alkothatnak, mindketten akkora pechvogelek, hogy már-már a mansell-i magasságokat súrolják.

A jövőre nézve érdekes felállás elé nézhetünk, a friss világbajnok Hamilton mindent meg fog tenni a címvédésért, majd meglátjuk megy-e neki, főleg úgy, hogy Alonso és a Renault egyre ütőképesebb. Benne látom azt az erőt, aki képes lehet megverni Hamiltont. A két Ferrarinak nem sok esélyt adnék a feltámadásra -igaz, hogy ők nyerték a konstruktőri versenyt, de az egyik legtöbbet hibázó csapatot láthattuk. Nem látom bennük a potenciált, hogy győzzenek, nagyon messez kerültek a Schumacheri-érától. Mindkét versenyzőjük kiváló, Massa talán majd igyekezni is fog, de ha idén nem jött össze, jövőre sem fog neki. Kimi -neki fogok szurkolni, nem is kétséges, -harcolni fog a címért, de ha megint hosszú hullámvölgybe kerül, mint az idén, megint eltemeti magát a mezőnyben, akkor búcsút is inthet az F-1-nek és mehet  piálni. Vettel egy igazi gyöngyszemnek bizonyult, remélem nem árt meg neki a csapatváltás, ha a Red Bull jól sáfárkodik a tehetségével, akkor jövőre is nyerhet 1-2 futamot. A Toyotával is egyre többször számolni kell majd, remélem nem fejlesztik el magukat, mint 2 éve.

Már a tudat is elszomorít, hogy 3 hónapot kell várni, hogy a motorok ismét felbőgjenek, de remélem érdemes lesz kiböjtölni ezt az időszakot, és hasonlóan izgalmas versenyeket láthatok,mint idén! *sóhaj*

Szólj hozzá!


Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása