HTML

Tanulj tinó!

Miről szóljon? Talán arról, hogyan látja egy tanár a körülötte rohanó világ dolgait.

Friss topikok

  • caeiro: Nem, ilyen pofátlan zsarolás után nem volt más választásom, mint visszatérni szeretett állambácsi ... (2011.04.10. 14:33) fogyóban...

2011.04.18. 00:15 caeiro

rejtély, hogy mi tetszik rajta....

Kedves Vero!

Nem tudom, emlékszel még arra, milyen kíváncsisággal vártuk az X-akták folytatásának kikiáltott sorozat, a Fringe (magyarul ugye a hülye "Rejtély" címet kapta...) indulását. Igazán egyikünk sem volt elragadtatva az első részektől.

Összegezve egy kicsit lassú volt a történetmesélés- duplahosszúságú volt a pilot, -kifejezetten zavartak a belógó feliratok, a zene copy paste, a történet pedig egy kicsit olyan, mintha összevegyítették volna az X-aktákat a Lost-tal és az Alias-sal. Teljes csalódásként még sem könyvelném el, ha a konspirációs szál nem lesz túl elcsépelt, talán még rajongani is fogok érte -bár a hibáit nem tudom nem észrevenni.

A túl sok klisét emlegettem fel, mint az alkotók legnagyobb hibáját. Azóta egy-két dolog megváltozott. A sztori iszonyatos mennyire bonyolódik. Lassacskán úgy várom a folytatást, mint annak idején Mulderék legújabb ügyeit. Nem tudom, a te véleményed, mennyiben változott meg, egyáltalán követed -e még a sorozatot. Épp a minap gondolkodtam el, milyen lett volna az X-akták, ha Chris Carter helyett JJ Abrams alkotta volna meg. Az egyszer tuti, hogy az se lett volna semmi, bár akcióból többet kaptunk volna.

Most éppen bosszankodom, mert a legutóbbi részt elég fillernek éreztem, de ezt megbocsátja egy igazi fan. Mert hát azzá váltam, nincs mit tagadni!

Emlékszem egyszer az írtad, hogy az X-nek köszönheted azt, hogy megkedvelted Csajkovszkijt. Nekem most ez a kedvencem:

 

 

1 komment


Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása