HTML

Tanulj tinó!

Miről szóljon? Talán arról, hogyan látja egy tanár a körülötte rohanó világ dolgait.

Friss topikok

  • caeiro: Nem, ilyen pofátlan zsarolás után nem volt más választásom, mint visszatérni szeretett állambácsi ... (2011.04.10. 14:33) fogyóban...

2008.08.05. 16:31 caeiro

ring, ring, hungaroring...

Újra itt volt, újra elmúlt. Mióta eszemet tudom, nézem, és el sem tudnám képzelni a nyarat Magyar Nagydíj nélkül. Hála Bernie papának, állambácsinak (és persze az adófizetőknek) úgy néz ki 2016-ig marad is ez a jóleső érzés. Az idő szuper volt, és eseményekből is kaptunk eleget. Massa a rajtnál lenyomta a Merciket, majd "kinyomta a ferrari szemét". 3 körrel a vége előtt megfőzte a motort. Hamilton a "szokásos" defektjével küzdött meg. Raikönnen az egész hétvégén hozta amit az utóbbi hónapokban, elvonatozgatott Alonso mögött, majd a végén hiába nyomta a kakaót. Végülis mit akar, a 6. helyről indulva 3-ként zárni, nem is olyan rossz. Csak azt ne képzelje, hogy mindig lesz akkora szerencséje, hogy az ellenfelei betliznek. Szóval igazán összeszedhetné már magát! A győzelmet végül honfitársa Kovalainen szerezte megTimo Glock előtt. (kép:Index)

Szólj hozzá!


Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása