HTML

Tanulj tinó!

Miről szóljon? Talán arról, hogyan látja egy tanár a körülötte rohanó világ dolgait.

Friss topikok

  • caeiro: Nem, ilyen pofátlan zsarolás után nem volt más választásom, mint visszatérni szeretett állambácsi ... (2011.04.10. 14:33) fogyóban...

2008.09.28. 22:24 caeiro

Viszlát Mr. kék szem!

Megint elment egy a kedvenc filmszínészeim közül, szegény Paul Newman tegnapelőtt adta vissza lelkét a teremtőjének. (Lassan már csak a jó öreg Clint Eastwood és Robert Redford marad.) Sok filmjét láttam, de nekem nem a Macska a forró bádogtetőn, a Butch Cassidy és a Sundance kölyök vagy a Pokoli toronybeli alakítása maradt meg, mint a többségnek, inkább a Bilincs és mosoly, és a Nagy balhé. Szenzációsan hozta ezeket a figurákat, ahogy eljátszotta ezeket a vagány svindlereket, örökre belopta magát a szívembe. Valószínűtlenül kék szemei szinte átégették a képernyőt. 

Ezennel tervbe veszem a Senki bolondjának megnézését, mert igen jókat olvastam róla, de valahogy sosem volt rá érkezésem, hogy meg is nézzem. Remélem a királyi tévé válogat majd a legjobb filmjei közül, talán, ha másért nem is, mert félig-meddig magyar volt. Bár nem tudom mennyire volt ennek a tudatában és hogy egyáltalán járt-e Magyarországon. Azon túl, hogy jó színésznek tartottam, sajnos nem túl sok mindent tudtam róla: például azt sem, hogy rendezőként is sikeres volt, vagy hogy milyen jószívű és adakozó volt, hogy egyedülállóan vállalkozást alapított arra, hogy másokon segítsen. Sokoldalú személyiség lehetett, hiszen autóversenyző is volt, sőt csapatával számos híres versenyen indult. Nagy veszeteség, hogy elment, remélem, hogy még sokáig lesz alkalmam filmjeit nézni.


pl.youtube.com/watch

 

 

 

Szólj hozzá!


Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása