HTML

Tanulj tinó!

Miről szóljon? Talán arról, hogyan látja egy tanár a körülötte rohanó világ dolgait.

Friss topikok

  • caeiro: Nem, ilyen pofátlan zsarolás után nem volt más választásom, mint visszatérni szeretett állambácsi ... (2011.04.10. 14:33) fogyóban...

2012.04.26. 01:32 caeiro

A "klasszikus" bosszúja

      Idén sem sikerült. A Real Madrid megint nem jutott még csak a közelébe sem az annyira áhított BL trófeának. Pedig most lett volna esély a nyerésre, hisz a  Barca, a legnagyobb rivális kiesett a Chelsea ellen. A Real hiába nyert otthon, tizenegyesekkel elbukta a Bayern elleni negyeddöntőt. A 120 perc úgy megviselte a játékosok némelyikét, hogy alig álltak a lábukon. Az edző mégis olyanokat jelölt ki a 11-esek rúgására, akik az egész idényt, sőt a múlt szombati El Classico-t is végighajtották. Ezek után csodálkozik bárki is, hogy C. Ronaldo kihagyta? Bár enyhén szólva sem szeretem a csókát, de azért megsajnáltam, hisz az egész meccsen hatalmas terhelést kapott, húzta a lábát (mondjuk színészi kvalitásaiért már kiérdemelt volna egy Oscart) és mégis neki kellett odaállnia elsőnek. Mindezek ellenére még mindig nyerhetett volna a csapat (Casillas kettőt is védett), ha nem a rossz idegzetű és frusztált játékosokat küldi a "mester" (akinek zsenialitásában én nem vagyok annyira biztos...) a mindent eldöntő rúgások elvégzésére. De komolyan, Kaká , aki a becserélése után semmi eget rengetővel nem tudta észrevetetni magát (aki az egész idényben alig játszott és mostanra csak árnyéka magának -a legjobb lenne eladni) vagy Sergio Ramos? (akinek mint tudjuk az idegei finoman szólva sincsenek kötélből, Pepével együtt állandóan a kiállítás réme fenyegeti minden meccsen).


      Mindezek ellenére azt mondom, hogy a csapat fejlődést mutat az előző évek BL szerepléséhez viszonyítva, most legalább a 4 közé sikerült bekerülni. Ha a védelemmel képes lenne a "mester"  (csakazért se írom le a nevét) valamit kezdeni.... de ezt már hányszor, hány helyen elmondták....a Real védelme egy rakás szerencsétlenség! Casillas aranyat ér, de kevés egy BL győzelemhez.! Az sem megy, hogy néha 100 évente egyszer egy "klasszikusra" összerakjuk a csapatot, majd utána megdöglünk a következő meccsen! És ami ma még nagyon szembetűnő volt, a Real a középpályán sem tudott érvényesülni. 


      Összegezve: jobban kéne rotálni a játékosokat, mert a döntő meccseken éles szituációkban fáradtan mozognak, kellene egy erősebb középpálya, és a védelemmel sürgősen csinálni kell valamit, ha ez a klub ismét BL-t akar nyerni! A klasszikushoz visszatérve: a szombati derbi igazi győztese a Chelsea és a Bayern München volt! Talán érdemes lenne a spanyol szövetségnek levonni a konzekvenciákat!

Szólj hozzá!


Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása